Three Cute Cherries

Sunday, May 29, 2011

KALAU SAYA DAPAT RM300

CUTIE MUTIE ~FaatiNNasreeN~ at 5/29/2011 11:44:00 PM
ha..klu kome2 sume nak watper dpt rm300??


hoho..tgk banner tu dah terliur kan..hekss..hi bLoggers!!jom join contest ni yg diorganize oleh..jeng..jeng..jeng.. my dear cik Safra Shukri!!..bukan apa..dari xbuat ape2 cuti ni baek kite mengaktifkan otak kite dgn mengarang entri dgn join2 contest sehebat contest ini..hihi..contest mencabar sbb sume entri lain2 nk dicomparekan so ssh gak nak judge lg2 sbb duit!!duit ni sgt universal kegunaannya..

cuma bagi saya duit ni buat masa sekarang diperlukan utk benda2 penting bkn suka2..why??why??why??

sebab saya mau kahwin!!biler???biler??biler?? bulan SEPT ni....


kalau nak ikutkan duit yg ditawarkan tu mmgla percentage nya dalam perbelanjaan perkahwinan..sikit..tapi boleh bagi perubahan besar dlm persediaan perkahwinan budget ini..hoho...


nak citer skit pasal wedding yg bakal berlangsung sept ni bertemakan ala2 arabian theme gtu..bukan apa, kebetulan adeq nk buat sambut menantu die skali n die a bit islamic person suke beno pakai jubah..so..so..so..dgn baek hatinyer saya ikut tema die..hoho..


so dgn hadiah if saya menang ni ku boleh jugak beli aksesori2 pemakaian arab especially tudung, aksesori kepala dan..dan..dan.. kasut!!


tudung simple tapi meriah..xmau tudung yg ade awning nanti ssh bakal suami saya nk kish2 dahi ku..hoho..gatal

ni menarik..ala2 cleopatra,kan...hihi..menarik sgt klu dipadankan ngan tudung yg simple...btol tak??


kasut ala2 arabian night gtu!!sgt gojes!!!


so, betul tak saya kate dgn bantuan yg sedikit boleh bagi perubahan yg besar kt seseorang..itula duit..memberi makna sgt2 kt setiap manusia..sbb duit manusia naik dan jatuh..sebab duit manusia buat pahala dan dosa..ye dop??so klu cik organizer bermurah hati nanti wedding saya leh tulis sponsored by cik Safra Shukri..hoho..sebab menaja pengantin pompuan jadik canteq..boleh gtu??hihi..


okla all bLoggers!!contest ini sgt menarik jd ape kate anda join!!jgn buat masa buang benda xelok..baek kite mengarang ker aper..ye dop??lagipon hadiah bkn calang2 gtu!


2 .::cuTe responds from cute friend::.:

SANDRA AZWAN said...

Cantik sungguh pic. wanita bertudung kat atas tu..hehe, stylo!

p/s: Good luck yer....;-)

SafSafRaRa said...

dear fatin, thanks for joining the contest..nak kawen dah ye.. tahniah! but sorry to let u know sa dah tukar sikit format contest.. nadia boleh tukar n kalau tak tukar pon xpe xde masalah..masih diterima dan layak untuk menang..sorry ya for the inconvenience =(

 

.::faatincmeLz::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review