Three Cute Cherries

Tuesday, May 17, 2011

.::Malaysia’s Top Female Blogger 2011 Contest::.

CUTIE MUTIE ~FaatiNNasreeN~ at 5/17/2011 05:19:00 PM
hi peepS!!cuti dah sampai so ada keluangan ni kta patut isikan dgn aktiviti2 yg bermanfaat n for the bloggers for surela contest!why??sbb contest ni satu aktiviti yg menjana minda dan waktunya kita mengeluarkan ide-ide yg bernas yg tersorok di dlm kepala otak kita!

contest ni di'organize' oleh SandraAzwan, seorang pereka fesyen yg sgt kreatif cukuplah dgn anda melihat header blog beliau yg MARBELES tu..tu baru sketch blom lagi hasil kreatif yg dicurahkan oleh beliau ke atas helaian2 kain..hihi..haruslah tersgt GORGEOUS kan hasil tgnnya..okesh..beliau wat contest ni untuk PEEPs2 semua boleh share your opinions about fesyen, your blog n yourself..



ok, there are several questions that you need to answer such as:


1) Tell us about your blog in 70 words or less. (When and why you started it, how often you update, and your viewers)
~okeshla. blog ni bermula madah nya pada 21st of May 2009 (wah..dh tua gak blog ni!).tp mula2 blog ini terdorong oleh perasaan amarah tempat daku melepaskan ketidakpuasan hati..tp keinsafan telah melanda diri jadi daku jadikan blog ni untuk menyimpulkan hari2 ceriaku dan perubahan dlm hidup daku!dan untuk berubah itu daku pilih kecomelan yg bersesuaian dgn tema ceria!!jd since last April ku balikkan keceriaan dkt blog ni dgn entri yg ceria n xdisangka2 dlm 2weeks jer dr follower ade 16 skrg dh mencapai 216.n my cute2 entries pun dah dapat cute comments from my viewers..so, i'd learnt a LOT with my BLOG..tq blog..

2) What is your personal style?
~style kita mestilah bg setiap insan ingin ke arah lebih cantik dan gorgeous kan.so daku lebih prefer something yg ceria, colorful, bright colors sbb my kulit nyer tone a bit dark so i would like to hide it with colors of my oufit..hihi xdelah xbersyukur actually i'm glad i got this tone of skin ala2 jessica alba tau..sgt cun melecun..n for that reason jugak daku byk follow her sense of fashion !simple, leisure but chicky! 
tp daku suka blend with kecomelan dress ala2 korean style and also like blair waldorf which more comel but elegant!

3) A picture of you in one of your favorite outfits:

~this dress beli dekat times square,KL (INSPIRED BY JESSICA ALBA) n if u all know la kat situ mmg byk pilihan dress yg comel dan murah!hihi...oufit yg ku pakai ni sume below rm25..hihi..that's me! cheaper but cute..i love C but not for my university grade for surela..hihi

4) Are you the next Malaysia’s Top Female Blogger 2011? Why?

~nak cakap yupzzz bongkak sgt but maybe!!sbb in 2 weeks boleh dpt follower dlm 200 people without paksaan, mungkin ada sedikit yg interesting ttg kehidupan yg daku nk dlm perubahan ni org nk follow.sapa yg xsuka follow ke arah kebaikan,kan..itu lebih afdal!tp2 ape2 if u are famous or not u should be yourself but in a good way supaya rakan2 lebih senang dgn anda..betul tak?famous tu xsemestinya terletak dr follower yg ramai tp juga kene count hati2 yg syg anda..anda rase anda cukup femes tak di kalangan hati2 org di sekeliling anda...?hurmm...

5) I love to read ‘Life with Sandra…..’ because? 

~becoz??hurm...hehe..of coursela because he is a talented person!sapa xnk follow org yg dpt memberi inspirasi kpd anak2 muda utk tros maju..lagipun dgn kehidupan beliau yg penuh cabaran dalam dunia fesyen n even baru jer follow beliau bace byk responds dr readers SandraAzwan ni beliau sgt peramah dh friendly so itu dah bg first GOOD impression for me to read his blog!


~mcm Victor Hugo quote "Inspiration and genius--one are the same". so any person yg memberi inspiration to others adalah seorang yg genius. untuk membentuk diri kita kita harusla follow jejak langkah org yg akan meng'LEAD' kita ke arah yg baik dan itula sbbnya saya suka baca blog yg berinspirasi seperti SandraAzwan.TQ!

7 .::cuTe responds from cute friend::.:

Chempaka Sari said...

gud luck....!!

haruhikumiko said...

haha..tak boleh tekan scream box..keh keh keh.. =)

SANDRA AZWAN said...

Salam Faatin.......Terima kasih yer cik Faatin...good luck!;-)

アヌム ちゃん said...

gudlak faatin :)

~FaatiNNasreeN~ said...

tq sume for all the supports!!..hihi..wish me luck!!

nurul ainul farhain said...

weehoo.good luck dear :)

Aishah Amira said...

gud luck !! ^^

 

.::faatincmeLz::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review