Three Cute Cherries

Friday, April 29, 2011

Contest Mata Paling Cantik

CUTIE MUTIE ~FaatiNNasreeN~ at 4/29/2011 12:24:00 AM
::dr mata jatuh ke hati::


Photo of a big bunny rabbit!

::..sonok bila blogwalking ni..jumper byk contest plak..::
::.lgpon hadiah die menarik leh dpt contact lens tau.::

kali ni contest diorganize oleh en.luncai

~ni gambar profile pic owner contest ni~

1) Korang mesti ada Blog dan akaun Facebook.

2) Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe.

3) Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni.

4) Letak banner Contest Mata Paling Cantik kat sidebar blog korang dan link kan ke entri ni

3) Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar korang close up bahagian muka dan mata. Gambar paras pinggang pun boleh janji nampak terang. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Korang boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je.

4) Tag 3 orang rakan blogger korang.

.::mata boleh membuatkan anda nampak comeL::.

xpercaya??

dgn hanya membulatkan mata (ni tiru ala2 pussycat lam cite shrek tu) anda boleh jadi comel..
.::dgn mata anda boleh jd alien::.
.::dgn mata blh jd seksi meksi(bak kate tyra bank smile with you eyes::.
.::dgn mata leh bgtau org yg anda sedey::.
jd mata itu spesel..maka jagala mata anda sebaek mungkin!!ape lg tunggu join contest ni cepat!

.::sahabat2 yg mempunyai mata yg comeL::.

1 .::cuTe responds from cute friend::.:

Encik Luncai said...

hai faatin,

thanks join contest ni..good luck :)

 

.::faatincmeLz::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review