Three Cute Cherries

Friday, April 29, 2011

contest & DHIA'S BLOG

CUTIE MUTIE ~FaatiNNasreeN~ at 4/29/2011 12:43:00 AM

Photo of a big bunny rabbit!

disebabkan baru edit page jadi nak mencuba...
mane tau idkategorikan agak kreatif ker..hihi

ni ade kontes baru sekarang!!
dari cik nadia johary..
mencari page yg kreatif lg suci..hihi

Syarat-syarat penyertaan:
Jadi follower DHIA'S BLOG.
Blogger perempuan atau lelaki pon boleh join.
Blog yang dikira 'WONDERFUL' tak kesah lah cantik ke, comel ke, smart ke, hensem ke, macho ke, pendek cerita, yang berjaya menambat hati aku gitu,..cewahh,..HANYA 1 BLOG TERPILIH SEBAGAI PEMENANG,...
Buat satu entry pasal contest & DHIA'S BLOG. Tempek banner contest sekali.
Tag kepada 5 orang blogger and make sure mereka tahu mengenai contest ini.
Letak banner contest di sidebar blog anda dan link-kan terus ke entry ni.
Setelah selesai, tinggal kan link entry anda mengenai contest ni di comment entry ini. Saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
Bermula 15 April 2011 sehingga 15 May 2011. Lama kan kan??gunakan masa yang banyak ni untuk hias blog korang supaya jadi Wonderful! okay??


::sahabat2 menawan::

3 .::cuTe responds from cute friend::.:

NUMASARA HANA said...

nak try yg ni nnti...

jemput join http://numasara.blogspot.com/2011/04/jom-join-ucapan-untuk-ibu.html

Nadia Johary said...

Thank you sebab join contest ni,..good luck and all the best yea!! XD

~FaatiNNasreeN~ said...

yey..cik nadia johary comment..welkam!!

 

.::faatincmeLz::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review